ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ


Και μερικά λόγια για το BANSKO

Το BANSKO βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της νότιας Βουλγαρίας, στην περιοχή του Πιρίν και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες άριστες συνθήκες για την εκτέλεση χειμερινών αθλημάτων.

Αντίθετα με πολλά άλλα χειμερινά θέρετρα, εδώ οι παροχές των ξενοδοχείων που κατακλύζουν την ευρύτερη περιοχή, είναι ολοκληρωμένες και μοναδικές. Ο συνδυασμός των τιμών και των παροχών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιλογή του BANSKO από οποιοδήποτε τουρίστα ως τον χειμερινό του προορισμό για τις μοναδικά ανεπανάληπτες διακοπές του.

Το BANSKO είναι ένα ορεινό θέρετρο και προσφέρει τις πιο σύγχρονες υποδομές για την εκτέλεση χειμερινών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα για τους σκιέρ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία μεταφέρουν τους σκιέρ από την πόλη προς την περιοχή του «Bunderishka polyana» με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο «valog Chalin».

Η ικανότητα του ανελκυστήρα που εξυπηρετεί την περιοχή είναι 2400 άτομα ανά ώρα.

Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου είναι 2.560 τ.μ. και το χαμηλότερο είναι 1000 μέτρα. Το συνολικό μήκος από τις πίστες του σκι και τα μονοπάτια που μπορεί ένας σκιέρ να εκμεταλλευθεί ανέρχεται στα 65 χιλιόμετρα.

Η άριστη ποιότητα των διαδρομών με πατημένο χιόνι κατάλληλο για δραστηριότητες ενισχύεται με τις 12 νέες πίστες που δημιουργήθηκαν. Ειδικά μηχανήματα συνεχώς εξομαλύνουν τις διαδρομές για να τις διατηρούν ασφαλείς.

Ο φορέας που εκμεταλλεύεται τους ανελκυστήρες και τις χιονοδρομικές πίστες του Μπάνσκο είναι πλήρως οργανωμένος και με τις τελευταίες τεχνολογίες εξυπηρέτησης των επισκεπτών διατηρώντας ένα πλήρες σύστημα μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Για τους αρχάριους υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι σκιέρ οι οποίοι ως απανταχού παρόντες είναι κάθε στιγμή έτοιμοι να εντοπίσουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία και κατάσταση που απαιτεί επέμβαση.

Τέλος, με πάνω από τα 180 κανόνια χιονιού εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των χιονοδρομικών πιστών ακόμη και σε περιπτώσεις χαμηλής χιονόπτωσης. Έτσι η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου επιτυγχάνεται 100% από το μήνα Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο.

Η πόλη του BANSKO εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο χειμερινό θέρετρο σε μόλις λίγα χρόνια διαδρομής και με όλες τις απαραίτητες χειμερινές εγκαταστάσεις Υπάρχουν πληθώρα επιλογών διαμονής από ξενοδοχεία, πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και εστιατόρια με τοπικές και ευρωπαϊκές γεύσεις και κουζίνες.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 50€

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 50€
ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΚΟ ΣΕ HOTEL 4*

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

6-8 ιανουαριου 2012 στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     120 ΕΥΡΩ
ΑΓΙΑ  ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ   
  6-8  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   2012
ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Το Μπόροβετς είναι το πιο παλιό χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας. Σήμερα έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ορεινό θέρετρο της χώρας. Βρίσκεται 1350 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ,στις βόρειες πλαγιές του όρους Ρίλα, κάτω από την υψηλότερη κορυφή των Βαλκανίων , τη Μουσάλα.  

Τα πολλά ξενοδοχεία της περιοχής εξασφαλίζουν άνετη διαμονή .  Στο Μπόροβετς υπάρχουν επίσης μοντέρνα πολυτελή μαγαζιά , καφετέριες, bar, νυχτερινά κέντρα, ταβέρνες με φολκλορικό πρόγραμμα και τοπικές σπεσιαλιτέ.
1η μέρα
Σήμερα το Μπόροβετς αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες εκδρομείς που θέλουν να απολαύσουν το σκι κάνοντας αξέχαστες διακοπές .

1η μέρα
Αναχώρηση στις 05.30 . Περνώντας απο τα σύνορα  του Προμαχώνα ,φθάνουμε στο Μπόροβετς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε το Μπόροβετς και όσοι είστε λάτρεις του σκι να απολαύσετε το χιόνι !!! Το βράδυ ελεύθερο . Διανυκτέρευση .

2η μέρα  
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε σκί ή όσοι απο εσάς δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ μπορούν να εξερευνήσουν το Μπόροβετς ή να απολαύσουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου . Διανυκτέρευση

3η μέρα  
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 14.00 που θα αναχωρήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής.  Με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας


ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ 120 ΕΥΡΩ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 
  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • Πρωινό 
  • Τις περιηγήσεις του  προγράμματος.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΤΡΊΛΟΦΟΣ, Greece
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL- ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 , FAX : (+30) 23920 65325 - e-mail niniatsoudi@yahoo.gr

Αναγνώστες