ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ


Και μερικά λόγια για το BANSKO

Το BANSKO βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της νότιας Βουλγαρίας, στην περιοχή του Πιρίν και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες άριστες συνθήκες για την εκτέλεση χειμερινών αθλημάτων.

Αντίθετα με πολλά άλλα χειμερινά θέρετρα, εδώ οι παροχές των ξενοδοχείων που κατακλύζουν την ευρύτερη περιοχή, είναι ολοκληρωμένες και μοναδικές. Ο συνδυασμός των τιμών και των παροχών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιλογή του BANSKO από οποιοδήποτε τουρίστα ως τον χειμερινό του προορισμό για τις μοναδικά ανεπανάληπτες διακοπές του.

Το BANSKO είναι ένα ορεινό θέρετρο και προσφέρει τις πιο σύγχρονες υποδομές για την εκτέλεση χειμερινών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα για τους σκιέρ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία μεταφέρουν τους σκιέρ από την πόλη προς την περιοχή του «Bunderishka polyana» με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο «valog Chalin».

Η ικανότητα του ανελκυστήρα που εξυπηρετεί την περιοχή είναι 2400 άτομα ανά ώρα.

Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου είναι 2.560 τ.μ. και το χαμηλότερο είναι 1000 μέτρα. Το συνολικό μήκος από τις πίστες του σκι και τα μονοπάτια που μπορεί ένας σκιέρ να εκμεταλλευθεί ανέρχεται στα 65 χιλιόμετρα.

Η άριστη ποιότητα των διαδρομών με πατημένο χιόνι κατάλληλο για δραστηριότητες ενισχύεται με τις 12 νέες πίστες που δημιουργήθηκαν. Ειδικά μηχανήματα συνεχώς εξομαλύνουν τις διαδρομές για να τις διατηρούν ασφαλείς.

Ο φορέας που εκμεταλλεύεται τους ανελκυστήρες και τις χιονοδρομικές πίστες του Μπάνσκο είναι πλήρως οργανωμένος και με τις τελευταίες τεχνολογίες εξυπηρέτησης των επισκεπτών διατηρώντας ένα πλήρες σύστημα μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Για τους αρχάριους υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι σκιέρ οι οποίοι ως απανταχού παρόντες είναι κάθε στιγμή έτοιμοι να εντοπίσουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία και κατάσταση που απαιτεί επέμβαση.

Τέλος, με πάνω από τα 180 κανόνια χιονιού εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των χιονοδρομικών πιστών ακόμη και σε περιπτώσεις χαμηλής χιονόπτωσης. Έτσι η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου επιτυγχάνεται 100% από το μήνα Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο.

Η πόλη του BANSKO εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο χειμερινό θέρετρο σε μόλις λίγα χρόνια διαδρομής και με όλες τις απαραίτητες χειμερινές εγκαταστάσεις Υπάρχουν πληθώρα επιλογών διαμονής από ξενοδοχεία, πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και εστιατόρια με τοπικές και ευρωπαϊκές γεύσεις και κουζίνες.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 50€

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 50€
ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΚΟ ΣΕ HOTEL 4*

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

3ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ BANSKO-ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 100EURO

ΣΤΟ BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΜΕ 100€ HOTEL GUINNESS 5*


3 ήμερη εκδρομή 11-12-13-ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011 στο BANSKO της ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ 5* (GUINNESS)με πρωινό και δείπνο μόνο με 100€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011
Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 15,30 και από την Κηφισιά στις 16,00 και στις 16,30 από την πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΟΥΣ , στα σύνορα του προμαχώνα κάνουμε στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το ΜΠΑΝΣΚΟ μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή ,
Με το που φτάνουμε στο ΜΠΑΝΣΚΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος,

ΣΆΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011
Πρωινό , στο ξενοδοχείο και η μέρα αφιερωμένη για SKI ή για μια βόλτα στην αγορά του ΜΠΑΝΣΚΟ-BANSKO
Το βράδυ για δείπνο στο ξενοδοχείο και μετά ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση , χαλάρωση ,

ΚΥΡΙΑΚΉ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
Πρωινό στο ξενοδοχείο, και στις 16.00 θα αναχωρήσουμε για το δρόμο της επιστροφής για την όμορφη πόλη μας ,με ενδιάμεση στάση στον προμαχώνα για καφεδάκι , σάντουιτς , wc

Άφιξη το βράδυ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

-Η εκδρομή ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ
-Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-Διαμονή στο ξενοδοχείο Guiness 5*
-Πρωινό
Δωρεάν χρήση swimming pool - sauna
Αρχηγός -συνοδός του γραφείου
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
ΦΠΑ
ΤΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΤΑ 100€

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσετε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΤΡΊΛΟΦΟΣ, Greece
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL- ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 , FAX : (+30) 23920 65325 - e-mail niniatsoudi@yahoo.gr

Αναγνώστες